Tjänster

Olika former av städhjälp i Göteborg

Vi på Edits städ AB kan hjälpa dig med städhjälp i Göteborg med omnejd. Det finns möjlighet att erhålla hjälp inom det mesta inom städning och dylikt. Det spelar heller ingen som helst roll huruvida du har ett stort eller ett litet behov, utan vår ambition är att hjälpa alla som vill ha hjälp av oss med någon form av städhjälp. Hos oss på Edits städ, så kan du få hjälp med både kontorsstädning, flyttstädning, hemstädning och städning i kyrkor. När det gäller hemstädning, så ger våra tjänster naturligtvis alla rätt till RUT-avdraget, som för närvarande ger rätt till skattereduktion med 30 procent (arbetskostnaden).

Nöjda kunder

På Edits städ är kunden det viktigaste. Vår målsättning är att du skall vara 100 procent nöjd med det som vi gör för dig i form av städning och kundservice. Vårt företag är intresserat av att ha en så god relation med dig som kund som möjligt. Vårt företag fokuserar på professionell attityd, proaktiv strategi, god service med 100% garanterad tillfredsställelse.

Vill du veta mera?

Om du vill veta mera om oss och vad vi kan hjälpa dig med inom städning, så är det bara att slå oss en signal eller att skicka ett mejl. Vi skall göra vårt yppersta för att du skall känna dig välkommen till oss och för att du skall få svar på dina frågor och funderingar.

Vi fixar ditt hem!